Skip to main content

Chronische pijn

Origo Oefentherapeuten is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Chronische Pijn. We werken met een vernieuwende behandelmethode, speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn zoals: chronische lage rug- en/of nekklachten, hoofdpijn, fibromyalgie, SOLK , whiplash of artrose.
De behandeling richt zich niet meer op het opheffen van de pijn, maar op het goed leren omgaan met de pijn, het goed belasten van uw lichaam, het verbeteren van de kwaliteit van uw leven om zo de pijnbeleving te veranderen.

Gestart wordt met het in kaart brengen van de oorzaken van uw pijn, uw ervaring van de pijnklachten en hoe u hiermee omgaat. Samen met uw therapeut stelt u vervolgens haalbare en voor u waardevolle doelen op. Tijdens de behandeling is uw oefentherapeut als het ware uw coach. Samen met de oefentherapeut gaat u met uw eigen doelen aan de slag. Deze doelen richten zich op het verbeteren van die vaardigheden die voor u belangrijk zijn. We werken samen met de reumaconsulenten van het HAGA Ziekenhuis en met de pijnverpleegkundige van de pijnpoli HAGA Ziekenhuis. De meeste huisartsen in Groot Loosduinen hebben we op de hoogte gebracht van deze behandelwijze.

Meer informatie op www.netwerkchronischepijn.nl