Silly

silly Mijn naam is Silly Roos-Dijkhuizen. In 1982 ben ik afgestudeerd aan de Opleiding voor Oefentherapie Cesar. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in de psychosomatiek (post-HBO opleiding Psychosomatiek)psych ot 172x73: mensen weer naar hun lichaam leren luisteren, hen inzicht geven in het ontstaan van de stress en klachten en samen werken naar levende ontspanning. Zie Psychosomatiek.

Mijn aandachtsgebieden zijn o.a. stresshantering, herstel na burn-out of overspanning, fibromyalgie, hoofdpijn, hyperventilatie en chronische pijn. Daarnaast heb ik mij verdiept in bekkenklachten rondom de zwangerschap (nascholing aan het Spine and Joint Centre in Rotterdam en bij Cecil Röst in Leiden) Met veel plezier en steeds weer nieuwe inspiratie geef ik mijn groepslessen en yogalessen.

 

Judith

judithMijn naam is Judith Dijkhuizen-Stahlie. Ik ben in 1984 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en sindsdien met Silly werkzaam in onze praktijk.
slaapoefentherapie logoIn de loop van de jaren heb ik bij- en nascholing gevolgd op het gebied van slaapstoornissen, COPD, reumatische aandoeningen, fibromyalgie, chronische pijn, bekkenklachten bij zwangeren, SI-problematiek, (a)specifieke rugklachten en CANS (nek-schouder-armklachten bij computergebruik).

De laatste jaren heb ik me met veel interesse verdiept in specifieke schouderklachten, bijvoorbeeld tijdens en na een PHS, waar ik goede resultaten mee behaal.

Naast deze specifieke individuele problematiek geef ik al deze jaren nog steeds met veel plezier groepslessen, waarbij plezier in goed bewegen voorop staat. Zoals "mijn" vijf groepen inmiddels weten, is mijn motto: "dansend" het leven door.

Meimei

meimei

Graag stel ik mijzelf even voor. Mijn naam is Meimei Yau. Ik ben Oefentherapeut Mensendieck en heb de opleiding afgerond in 2013. Sinds 2014 ben ik werkzaam in Den Haag en omgeving. In 2019 ben ik het team bij Origo komen versterken en ik heb in 2020 mijn eigen praktijk geopend.

Ik geef individuele behandelingen maar verzorg ook de groepslessen op de maandagochtend. Samen bewegen werkt stimulerend en is daarnaast ook nog eens gezellig. Naast houding- en bewegingsklachten heb mijzelslaapoefentherapie logof verdiept in slaapoefentherapie, myofasciale triggerpoints, bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap en medical taping. Onlangs heb ik de cursus chronisch pijn gevolgd en met deze specialisaties hoop ik ieder te kunnen helpen.

Ik ben jong, enthousiast, ik houd van sporten en van uitdaging, dit zal ook te zien zijn in mijn behandelingen. Graag help ik u om bewust te leren bewegen, zelfredzaam te worden en weer grip te krijgen op uw klachten of klachten te voorkomen.

Carla

carlaMijn naam is Carla Clasener. Ik ben sinds 2008 als administratief medewerkster werkzaam bij Origo Oefentherapeuten. Ik werk 2 dagen in de week en wel op woensdag en vrijdag. Ik ben hier komen werken, nadat mijn jongste dochter naar het voortgezet onderwijs ging en ik weer graag part time aan de slag wilde. Mijn taken bestaan voornamelijk uit: het bijhouden van de boekhouding , het maandelijks declareren en alle daar uit voortkomende werkzaamheden, het onderhouden van het contact met de zorgverzekeraars, telefonisch contact met de cliënten, het opschonen van het archief en natuurlijk het ondersteunen van en het meedenken met de oefentherapeuten waar nodig.